Problem med Pyle PLA-serien Amps

Pyle är en ljud-tillverkande företag som fokuserar främst på förstärkare som används i fordon. Dessa förstärkare ger stereon ytterligare effekt och att öka wattal skickas till högtalarna avsevärt. Med en Pyle PLA amp du kommer att ha cirka 1800 watt (beroende på den exakta modellen), även om bara två kanaler för stereoljud. När du använder den utrustning du tänker ibland stöter på ett problem här och där du behöver rätta till. RCA Wiring

Kontrollera RCA kabel ledningar. Detta är direkt ansluten till bilens stereo mottagare. Om RCA-kablar inte är anslutna helt i din förstärkare förstärkaren inte kommer att ta emot ljudsignalen, vilket i sin tur förhindrar högtalarna från att ta emot ljudsignalen. Utan en tydlig RCA anslutning bilens stereosystem inte kommer att fungera. Addera Högtalare Effekt
p Det är oerhört viktigt att högtalarna är avsedda för att hantera 1800 watt stereo makt. Annars riskerar du att du dina högtalare blåser ut. Det anges effekten i watt på sidan av högtalarna. Mer än sannolikt en uppsättning av fabriksmonterade högtalare kommer inte att stödja detta. För att säkerställa att dina högtalare inte blåsa ut behöver du köpt uppgraderade högtalare från din lokala audio elektronikaffär.
Wiring

Högtalarna ansluter till din Pyle PLA series förstärkare via tunna trådar, så ofta gånger om det finns ett problem med din stereoutrustning det faktiskt ledningarna. Först måste du se till att ledningarna sätts helt i själva förstärkaren. Som med RCA-kablarna om kablarna inte är anslutna du inte kommer att höra några ljudsignaler. Det andra, se över ledningarna för alla nedskärningar och skador. Om du hittar skador täcka upp den exponerade koppar ledningar med eltejp.
Audio Popping

Även om du har högsta kvalitet högtalare ansluten till din Pyle PLA-serien amp , om du har dina högtalare på full blast hela tiden du kommer att börja höra popping på högtalarna. Detta beror på att ljudnivån är alldeles för hög och med tiden kommer att leda till skador på högtalarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82595.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.