Hur man byter en stereo på en 1993 Mercury Sable

I 1993 års Mercury Sable, och 1993 Ford Taurus, var utrustade med en vanlig AM /FM stereo kassettdäck. Sedan 1993 har det funnits massor av eftermarknaden skapade stereoapparater som ska fungera som lämpliga ersättare för Sable (och Taurus) fabriken stereo. Borttagning av Sable-aktien radio kräver att du först koppla loss jordkabeln från batteriet. Alla elektriska komponenter som är bortkopplad från Mercury elsystem utan att först koppla loss jordkabeln kan resultera i en kort i systemet. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel Begagnad Ford radio borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Mercury Sable och koppla loss jordkabeln från den negativa batterikabeln med en 10 mm nyckel.
2

Skjut Ford radio borttagningsnycklarna i de mottagande hålen på vardera sidan om Sable stereo ansikte. Kläm ihop "U"-formade samtidigt för att passa in dem i hålen.
3

Dra utåt om avlägsnande tangenterna samtidigt dra fabriken stereo från stereo montering dockan av Mercury Sable instrumentbräda .
4

Koppla bort strömförsörjningen, högtalarkabeln gruppering, och antennkabeln från baksidan av fabriken stereo.
5

Sätt eftermarknaden stereons monteringskassetten in den lediga öppningen i stereo montering dockan.
6

Dra Merkurius stereo ledningarna genom framsidan av stereo montering dockan.
7

Anslut stereo ledningar till en kabelnätet adapter. Se kopplingsschema manuell sele adaptern vilken leder ska anslutas till vilka ledningar grupp från fordonet.
8

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut antennkabeln till antennuttaget på baksidan av eftermarknaden stereo.
9

Skjut den nya stereon i kortplatsen tillhandahålls av stereo montering dockan med den införda monteringskassetten. Den nya stereon kommer att snäppa på plats en gång ordentligt.
10

Placera klämman jordkabel runt den negativa batterikabeln. Dra åt skruven som håller klämman till ledningen, med en 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81089.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.