Hur man installerar en Panasonic bilstereo

Panasonic tillverkar en mängd olika bilstereo däck som passar de flesta bilar, lastbilar och stadsjeepar. Bilstereo yrkesverksamma är kapabla att ansluta stereoapparater till ditt fordon med hjälp av tråd Splicers och andra verktyg som kräver elektrisk skicklighet. Bilägare som inte är vana att ansluta komplicerade stereo ledningar kan fortfarande installera en Panasonic-enhet med hjälp av ett kabelnät adapter. Adaptern ger en enhetlig plattform för att ansluta stereo ledningarna från fordonet till Panasonic stereo. Köp en frontplatta adapter från en hemelektronik utlopp för att ge sken av en professionell stereo installation. Saker du behöver
Skiftnyckel
Panasonic stereo monteringskragen
Kabelstam adapter
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lift huven på bilen och koppla den negativa batterikabeln. Lossa bulten på minuskabeln med en skiftnyckel och ta bort kabeln från batteriet.
2

Placera Panasonic monteringskragen i bilens stereo montering dockan. Skjut kragen i instrumentbrädan tills du hör ett "klick", vilket innebär att kragen sitter ordentligt i öppningen.
3

nå in i dockan och dra stereo ledningar från baksidan av dockan.
4

Skjut de två monteringsflikarna på vardera sidan av monteringskragen utåt med en skruvmejsel.
5

Anslut bilens stereo ledningar till ledningar sele adapter. Anslut adaptern leder till uttagen på vänster sida av Panasonic stereo. Anslut antennkabeln från fordonet in i FM-antennuttaget på höger sida av Panasonic stereons baksida.
6

Skjut huvudenheten i monteringskragen tills den snäpper på plats.

7

Placera den negativa batterikabeln på negativa batterikabeln stolpen och dra åt bulten på kabeln med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81387.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.