Hur Wire en Amp i en 1999 Infinity

Den 1999 Inifiniti I30 levereras med en vanlig AM /FM-stereo med inbyggd CD-spelare. Infiniti ägare som vill uppgradera sina lager högtalare, eller tillräckligt makt eftermarknaden högtalare och subwoofers, bör installera en förstärkare för att öka beståndet huvudenhetens signal. Ökad signalstyrka ger mer volym och ett klarare ljud. Du kan välja att ha förstärkaren professionellt installerade eller spara pengar genom att göra det själv. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner

1

Lyft Infiniti huven och lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med en 10 mm hylsnyckel. Avlägsna kabelns klämman från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Koppla den positiva batterikabeln. Placera förstärkaren kabelsats ring terminal över den positiva batteripolen. Byt den positiva klämman batterikabeln över ringen terminalen (på pluspol) och dra åt bulten på kabelns klämma.
3

Sätt in amp kabelsats strömkabel in i ringen terminalen och mata den genom öppningen på vänster sida av Infiniti brandvägg. Ta bort säkringen från ringen terminalens säkringshållare kortplats. Flytta till fordonets insida.
4

Bänd mittpanelen vent hölje bort från toppen av instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Ställ åt sidan panelen innehåller ventilerna. Bänd trim panelen som omger växelspaken bort från mittkonsolen med ett trim panel borttagningsverktyg. Ställ panelen åt sidan.
5

Ta bort de fyra skruvarna som omger stereon montering med en Phillips-skruvmejsel. Skjut hela stereo-och klimatkontroll församling bort från instrumentbrädan. Koppla stereo ledningarna från

baksidan av fabriken stereo genom att trycka på utlösningsmekanismen i mitten av stereo ledningar kontakter, dra sedan kontaktstyckena från utgångarna på baksidan av stereon.

6

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern. Anslut ledningsnätet adapterkabel

kontakterna i uttagen på baksidan av Infinity fabrik stereo däck.
7

Anslut signalkabeln och sätt på bly-kabeln till lämpligt uttag av kabelnätet adaptern. Följ antingen färgkod på adaptern leder eller koderna på diagrammet i kabelnätet adapter handbok för korrekt anslutning platser.
8

Mata signalkabeln och sätt på bly kabeln genom baksidan av Infiniti stereo montering docka, sedan ner till golvet på passagerarsidan av fordonet. Skjut stereo och klimatkontroll montering tillbaka in i instrumentbrädan. Sätt tillbaka de fyra skruvarna med skruvmejseln. Byt kåpa runt växelspaken, tryck fast runt kanterna för att knäppa den på plats.
9

tillbaka ventilationspanelen till toppen av instrumentbrädan i öppningen på instrumentbrädan. Tryck ordentligt runt

omkrets ventilationspanelen att knäppa den på plats.
10

Förlägg signalkabeln och sätt på bly kablar längs passagerarsidan av fordonet. Tuck kablarna i sidopanelerna i närheten av dörrarna med en trim panel verktyg. Drag strömkabeln från förarsidan till platsen av förstärkaren. Dölja elkabel i sidopanelerna med kåpa verktyget.
11

Anslut strömkabeln till ineffekt på förstärkaren. Anslut signalkabeln och turn-on leda till lämpliga ingångar på förstärkaren. Se förstärkarens bruksanvisning för utlopp platser för din specifika modell. Anslut högtalarkablarna till förstärkaren. Dra kablarna till högtalarna du har valt att ta emot den förstärkta stereo signal.
12

Bänd talaren täcka upp med en platt skruvmejsel eller kåpa verktyg. Ta bort skruvarna runt omkretsen av högtalaren med en Phillips-skruvmejsel. Koppla bort fabriken högtalare och anslut högtalarkablaget till högtalaren. Sätt i högtalarkablarna från förstärkaren till högtalaren sele.
13

tillbaka högtalaren i sitt fäste och skruva i skruvarna. Placera högtalaren täcker över högtalaren och tryck ordentligt tills den snäpper på plats. Återgå till batteriet.
14

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen stolpen och dra åt bulten med nyckel. Sätt i säkringen i ringen terminalen och stäng Infiniti huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82597.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.