Hur man installerar en bilstereo i en 1984 Chevrolet S10

Om du har en gammal 1984 Chevrolet S10 lastbil, kanske du vill uppgradera vissa av dess komponenter - som att byta ut den gamla radion och installera en ny stereo i bilen. När får en ny stereo för trucken, se till stereoanläggning kommer åtminstone passar in i utrymmet på instrumentbrädan - specifikt, radions fäste. Svårigheten att installera stereo beror till stor del på om stereons kablar enkelt ansluts till ledningar i lastbilen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hex Screwdriver
Avbitare med pressverktyg
Lödning kit
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa . batterikabeln i truckens motorrum
2

Dra ut askkoppen av truckens mittkonsolen och sedan ta bort tillbehöret trimplatta omger radio och luftkonditionering kontroller - ta bort plattan fästelement med en . skruvmejsel eller släppa sina snäppfästen
3

Demontera skruvarna som håller radion i instrumentpanelen - de bör kräva en hex skruvmejsel - och dra radion framåt och ut ur panelen . Koppla antennen bly och andra elektriska anslutningar från baksidan av radion och ta bort den från lastbilen.
4

Ta bort den gamla radion från fästet och montera den nya stereon i fästet.

5

Anslut de elektriska kontakterna och antennkabeln på baksidan av den nya stereon och skjut stereo och fäste på plats i instrumentpanelen. Säkra stereo med konsolens monteringsfästen.
6

Anslut tillbehöret trimplatta till instrumentbrädan med sina fästen eller hållare, ominstallera askkoppen och anslut batterikabeln.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81220.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.