Hur man installerar en bilradio på en 2005 Ford Explorer

2005 års Ford Explorer kommer med ett brett utbud av standard och valfria fabriksinstallerade stereoanläggningar. Om du väljer att byta ut eller uppgradera stereo, måste du överbrygga klyftan mellan hårdvaran i Utforskaren och att den nya radion. Det finns speciella adaptrar som hjälper dig installera ny stereo med lite tidigare bil ljudupplevelse. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
Kabelstam adapter
stjärnskruvmejsel
Aftermarket kit stereo installation
7 mm hylsa
Ratchet
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven på Ford Explorer och koppla den negativa batterikabeln från den negativa batterikabel med en 10mm skiftnyckel.
2

Placera fronten adaptern från eftermarknaden stereo monteringssats in i centrum instrumentpanelen montering.
3

Skruva i de två skruvarna på vardera sidan av den stereo monteringskonsolen för att hålla fronten adaptern på plats.
4

Anslut stereo ledningar och stereo montering dockan till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut den svarta antennkabeln på baksidan av eftermarknaden stereo (den enda anslutningen på höger sida av stereo).
5

Anslut ledningarna klimatkontroll till baksidan av centrum instrumentpanelen montering. Tre ledningar grupper ansluter till den högra sidan och en grupp ansluter till den vänstra sidan.
6

Skjut stereo fäste i stereo montering dockan i instrumentbrädan i Utforskaren. Tryck omkretsen av centrala instrumentpanelen församling att åter fästa beklädnaden till instrumentbrädan.
7

Anslut den negativa batterikabeln till den negativa inlägg på batteriet och dra åt klämman från kabeln till posten med 10mm skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81157.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.