Hur man installerar ett Performance Teknique ICBM-771 Stereo Amplifier

Performance Teknique ICBM-771 är en två-kanals förstärkare för bil-ljudprogram. Det genererar 100 watt per kanal av makt till en standard som är fyra ohms impedans med mycket låg distorsion på bara 0,05 procent. Förstärkaren kan också driva en två-ohms lån, såsom den som presenteras av vissa basar, och har crossover kretsar. Som sådan kan den göra dubbel plikt som ett allmänt ändamål förstärkare eller som en subwoofer förstärkare. Saker du behöver
Wire Crimp Tool Review Phillips skruvmejsel
skruvmejsel
Borra med 3/8 tums Bit och Drill Bit stoppkrage
Lödkolv med Rosin Core Löd
Bil huvudenhet (stereo) med förförstärkare ut jack
Performance Teknique ICBM-PRO monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa kabeln till bilbatteriet. Det kommer oftast vara svart i färgen och kan märkas med ett "-" tecken
2

Koppla loss batteriets pluspol och bifoga den tjocka, röda strömkabeln ingår i ICBM-PRO kit. till batteripolen. Återanslut den viktigaste positiva batteriets anslutning. Den klämbygel bör hålla förstärkarens ström-ledningar på plats.
3

Infoga säkringshållaren i förstärkarens röda strömkabeln så nära batteriet som möjligt. Detta kommer att skydda förstärkaren från att överbelastas av batteriet.
4

Dra strömkabeln genom motorrummet brandvägg där du kommer att installera förstärkaren. Du kan behöva borra ett hål för att rymma tråden, även om många bilar kommer från fabriken med förborrade hål.
5

bort bilens huvudenhet från instrumentbrädan. Löd eller krimp förstärkaren turn-on wire i ICBM-PRO monteringssats till stereons trigger tråd, som vanligtvis är blå.
6

Anslut audio-kablar i ICBM-PRO monteringssats, som har RCA-kontakter, till huvudenhetens "Preamp Out"-uttag. Det kommer att finnas två:. En för vänster kanal och en för höger kanal
7

Route både avtryckaren tråd och sammanbinder bakom instrumentbrädan till förstärkaren monteringsplatsen. Byt huvudenheten i instrumentbrädan.
8

Anslut ljudkablarna till ICBM-771: s ingångar genom att helt enkelt skjuta dem i. Sätt i kraft och utlösa leads till lämpliga portar på ICBM-771 liksom.
9

Hitta en bult på bilens chassi i närheten av där du ska montera ICBM-771. Lossa bulten och skrapa bort all färg under det, för att möjliggöra för metall-till-metall-kontakt för jordning ringkabelsko.
10

Kör korta jordledningen i ICBM-PRO monteringssats från ICBM-771: s jordanslutning till den skrapade närliggande bult på bilens chassi. Lossa bulten, crimp tråden in i ringen terminalen, placera ringen mellan bulten och chassit och dra åt bulten för att hålla ringen terminalen på plats.
11

Kör högtalarkabeln ingår i ICBM -PRO monteringssats från ICBM-771 högtalarutgångar till ett par högtalare. Anslut ena sidan av twin-ledaren till den positiva polen på både högtalaren och ICBM-711 och den andra sidan mellan de negativa terminalerna. Upprepa processen med den andra kabeln för att ansluta förstärkaren till den andra högtalaren.
12

Borra hål i bilens kaross för att förankra förstärkaren genom att använda de medföljande skruvarna och genomföringar. Hålen ska borras direkt under förstärkaren motsvarar med sina monteringshål. Populära montering platser för en förstärkare är under sätet och bålen. Var du än monterar den, var försiktig så att du inte borrar in i bränsletanken, ledningar eller mekaniska komponenter i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82836.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.