Hur man installerar en stereo i en Chevy Camaro

Chevy började produktionen av Camaro 1967 och rullade den sista av linjen 2002. Den kraft och prestanda sidan av Camaro alltid har tagit företräde framför ljudet, så uppgradera stereo är en naturlig plan. Byta ut huvudenheten är ett enkelt jobb som kräver några grundläggande verktyg och ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna handskfacket och ta bort de två skruvarna på vänster sida ovanför dörren . Lokalisera dolda skruven strax nedanför handskfacket dörren och ta bort den.
2

Hitta de fyra skruvarna på kåpa under ratten. Skruva loss de två mot framsidan av panelen och två på nedre kanten. Sänk panelen till golvet genom att dra den från den vänstra sidan tills clipsen lossnar och panelen är fri från instrumentbrädan.
3

Ta bort de två skruvarna som håller trim runt stereon i placera och dra bit bort från instrumentbrädan. Leta efter de två skruvarna som håller fast stereon huvudenhet till fästet och ta bort dem.
4

Dra ut radion i instrumentpanelen och lossa kablarna från baksidan av huvudenheten. Fäst adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen och knäppa nya sele och antennen på baksidan av den nya stereon.
5

Skjut den nya stereon i instrumentpanelen och slå på den. Verifiera kontrollerna på huvudenheten fungerar och varje högtalare har ljud. Säkra stereon på fästet med två skruvar och ersätta den återstående trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80454.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.