Felsökning spelare bil cd

Bil Compact Disc (CD) spelare är mekaniska anordningar skillnad mot dagens musikspelare (MP3-spelare) och även till skillnad från de grundläggande bilradioapparater av gamla. Tekniskt produktens tidslinje passar i mitten mellan två solid state epoker --- den analoga radion och datorn. CD-skivan är inte särskilt väl lämpad för bilar eftersom mekaniken är känsliga för vibrationer. Dock håller de upp mycket bättre än den teknik de ersatte --- musiken kassetten. Saker du behöver
Commercial CD rengöring skiva
Mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att CD kan spelas i spelaren. Generellt kan varken små 3-tums CD-skivor eller konstigt formade CD-skivor som inte är runda spelas. Leta efter "Compact Disc"-logotypen, eftersom CD-spelare ofta inte kommer att spela skivor om de inte är en viss specifikation. Den "Compact Disc"-logotypen indikerar att skivan uppfyller kriterierna. Bil CD-spelare ofta inte kan spela hemgjorda skivor. Kontrollera specifikationerna för ljudfiler. Kontrollera att metoden för läsning av CD matchar din cd. Det finns ofta en inställningsmeny post kallad "CD Read" där man kan växla mellan ljudfiler CD och musikskivor. Läs i manualen för instruktioner om hur man ställer in detta.
2

Kontrollera att antalet skivor du har satt in alla CD-växlare matchar antalet skivor i CD-växlaren kan innehålla. Till exempel kan en sex-CD-växlaren håller bara upp till sex skivor. Någon mer kommer jam det.
3

Se till att du drar skivorna ur spelaren horisontellt om cd-skivor blir skadad.
4

Kontrollera att CD-skivor är inte smutsig. Rengör CD-skivor från mitten och utåt med en mjuk trasa. Prova en CD-spelare renare.
5

Kontrollera att cd-skivorna inte repas. Byt ut skivan om den illa är repad.
6

Kontrollera att CD-spelaren inte är i demoläge om det är första gången du har använt det och det har inte beter sig som du förväntar dig. Konsultera manualen för att se hur du avaktiverar demoläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80995.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.