Hur man tar bort en 2000 Honda Civic Radio

Den 2000 Honda Civic hade ett stort område i streck för en stereo, men fabriken lämnade inte mycket i vägen för alternativen. De flesta bilar kom med bara en radio, och även de med en CD-spelare har inte mycket annat att jobba med. Dagens eftermarknaden stereoapparater har massor av andra alternativ, vilket gör det mer attraktivt än ett lager stereo. Innan du kan installera en eftermarknad däck dock, måste du först ta bort lager ett. Saker du behöver
kryssmejsel
skruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ta bort nedre instrumentpanelen på förarsidan, om var dina knän sitta, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Dra panelen bort av instrumentbrädan och ställ den på brädan. Öppna handskfacket och lokalisera proppen vid basen av handskfacket på båda sidor. Tryck in propparna med händerna och låt handskfacket falla öppen hela vägen. Avlägsna bulten i det övre vänstra hörnet av handskfacket hålet med 1/4-tums Ratchet och uttag, och göra samma sak med bulten på nedre vänstra hörnet.
2

Ta bort de två skruvar precis ovanför strömadaptern i mitten av instrumentpanelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Ta bort de två Phillips-skruvar på vänster sida i samma panel med Phillips-skruvmejsel. Dra panelen nedåt och bort från instrumentbrädan och dra ur selen nätadaptern använder händerna.
3

Titta under stereon och lokalisera silver fästet under radion. Unbolt fyra skruvarna med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Koppla den ljusblå och bruna selar från baksidan av stereon med hjälp av dina händer, skjut stereon och klimatpanelen bort från instrumentbrädan från baksidan tills den lossnar från instrumentbrädan.
4

Dra enheten bort från instrumentbrädan. Koppla bort ledningar och antennen leder från baksidan av ramen och däck, sedan placera bezel ansiktet nedåt i ditt knä. Unbolt lager stereo från instrumentpanelen bezel fästet med 1/4-tums Ratchet och uttag, dra sedan ut stereon ur infattningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81306.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.