Hur man installerar en Pioneer AVIC D3 i en 2001 Mustang

Den 2001 Ford Mustang är utrustad med fabriksmonterad AM /FM-stereo med inbyggd enda skiva CD-spelare. Mustang ägare som väljer att byta ut sitt lager enhet med en eftermarknad däck kan välja att installera Pioneers AVIC D3 huvudenhet, vilket ger mer kraft och kapacitet över Fords standard huvudenhet. Du kan välja att ha AVIC D3 installeras av en professionell, eller du kan få adaptrar och göra jobbet själv. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Höj Mustang huven och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriet terminal med en 10-mm skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan av batteriet för att förhindra ett elsystem kort. Flytta till fordonets insida.
2

Bänd konsolen panelen från växelväljaren lådan med en kåpa borttagningsverktyg. Koppla ur strömkabeln från baksidan av panelen och ställ den åt sidan. Bänd instrumentpanelen omger stereon och styr klimatet ifrån instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvbultar i nederkant av stereo docka med en 10-mm hylsa och kör. Skjut fabriken stereo från instrumentpanelen stereo montering dockan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten. Ställ enheten stock stereo undan.
4

Sätt eftermarknaden fronten adaptern i Fords vakanta stereo montering dockan. Dra stereo ledningar och antennkablarna från kajen genom fronten adaptern till framsidan av instrumentbrädan. Anslut den vita plastkontakter stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder.
5

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya Pioneer stereoanläggning. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på nedre högra hörnet på stereons baksida. Skjut AVIC D3 däck i fronten adaptern tills den låses på plats.
6

Placera instrumentpanelen tillbaka på Mustang instrumentbräda runt stereon. Tryck ordentligt runt omkretsen av panelen för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Anslut kontakten strömkabeln på baksidan av mittkonsolen och placera panelen över växelväljaren. Tryck runt panelens kanter för att snäppa fast den på mittkonsolen. Flytta tillbaka till Fords motorrummet.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel och stäng Mustang huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82481.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.