Hur man tar bort en Audi Stereo

Audi gör borttagning av stereon en lätt uppgift med designen. Med antingen specialgjorda Audi verktyg för din radio märke och modell, eller nagelfilar, kan du snabbt ta bort stereon. Efter avlägsnandet, kan du använda det utrymme som skapas för att ersätta din stereo med allt från en satellit GPS-system till en in-dash dator. Saker du behöver
Radio upplåsning verktyg
nagelfilar
Visa fler instruktioner
1

placera en stereo borttagningsverktyg (finns på alla ljud återförsäljare) eller en spik fil in i ett av facken är belägna vid botten av radion. Om du använder verktyget, vinkla det mot insidan av radion, verktyget kommer att fånga på klämfjädern radion. Om du använder en nagelfil, skjut fil i en liten vinkel riktad mot utsidan av radion. Vid slutet av spåret, räta filen något inåt för att fånga våren klippet.
2

Flytta klippet mot mitten av radion för att frigöra låsmekanismen.

3

Upprepa processen för de övriga tre spåren kring radion, använder ett separat verktyg för varje och lämnar upplåsning verktyg i stället för att hålla glidande låsmekanismen öppen.
4

Slide radion ut långsamt, dra i hörnen av enheten för att ta bort den från radion facket.
5

Ta upplåsningselementen verktygen från facket genom att trycka clipsen vid sidan av radion mot radion kropp och glider verktygen från facket. Eller, ta bort nagelfilar genom att skjuta dem från facken.
6

Ta bort alla kablar som ansluter radion till bilen. Skruva fast kontakt från baksidan av radion för att helt koppla bort radion från Audi instrumentbräda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80880.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.