Hur man installerar Bass blockerare i min bil

Bilstereo högtalare fungerar inom vissa intervall ljudets frekvens. Tweeter-högtalare återger högfrekventa ljudvågor, medan mid-range bashögtalare återskapa ljud som sträcker sig från mitten av högt till mid-low. Genom design, kommer en eller flera subwoofers anslutna till ljudsystem producera låga basfrekvenserna. Ett passivt högpassfilter, såsom en bas Blocker, hindrar låga frekvenser från att skada en ansluten mid-range, diskant eller full-range fabriken högtalare. Bas blockerare kan tjäna som ett billigare alternativ till externa utjämning enheter. Saker du behöver
specifika bilmodeller reparationshandbok
Ratchet set Skruvmejselsats
Wire crimpers /knivar
Kvinna flatstift årig Man flatstift
Bass blockerare
Electrical tejp
Visa fler instruktioner
Allmänt Förberedelse
1

Öppna bilens huv och koppla den negativa batterikabeln, som är svart, från batteriet, med hjälp av en lämplig storlek socket.
2

Undersök högtalare monteringsområden i fordonet. Hänvisa till ett fordon-specifik reparationshandbok för instruktioner högtalare borttagning. Du måste få tillgång till anslutningarna som finns på baksidan av varje högtalare för att installera Bass blockerare. Addera 3

Ta lämpliga invändiga komponenter för att få tillgång till den bakre delen av högtalarna, enligt till reparationshandbok, med hjälp av lämpliga hylsor eller skruvmejslar. För att undvika förvirring, arbete på en högtalare i taget.
4

Lokalisera positiva tråd för högtalaren. Hänvisa till kopplingsscheman i reparations handboken för att hitta rätt tråd när du installerar Bass blockerare på fordon med fabriken högtalarkablar.
Factory Wiring
5

Mått ca 6 inches från slutet av fabriken högtalarkabeln kontakten och kapa positiva högtalarkabeln med en avbitare.
6

Strip 3/8 tum av isoleringen från båda ändarna av positiva högtalarkabeln.
7

Crimp en manlig flatstiftet till högtalaren-side positiv tråd och en kvinnlig spade kontakt till stereo-sidan positiv tråd med ett par av tråd crimpers.
8

Fäst Bass Blocker s kvinnliga flatstiftet till den positiva högtalaren-side-kontakt. Fäst den återstående kabeln som leder från Bass Blocker till den positiva stereo-side-kontakt.
9

Wrap en liberal mängd eltejp runt de terminala Bass Blocker anslutningar. Byt de inre fordonskomponenter och upprepa installationen för resterande högtalarna.
10

Anslut den negativa batterikabeln när du är klar. Addera eftermarknad Wiring

11

Koppla den positiva kvinnliga flatstiftet från högtalaren.
12

Fäst Bass Blocker s kvinnliga flatstiftet till den positiva högtalarterminal.
13

Bifoga den manliga flatstiftet leder från Bass Blocker till honkontakt monterad på högtalarkabeln. den manliga anslutning av Bass Blocker och kvinnliga högtalarkabeln samband med eltejp.
14

Wrap
15

Byt de inre komponenterna och upprepa installationen för resterande högtalarna.
16

Anslut den negativa batterikabeln när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82708.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.