Lägga till AUX till en bilstereo

Bilägare som vill uppgradera sina system lager stereo har flera alternativ. Lägg en AUX line-in till fordonets bilstereo för att ansluta externa stereo enheter, t.ex. en iPod eller satellit radiomottagare. För att fastställa den extra ingången, ansluter FM-modulatorn till stereon huvudenheten. FM-modulator fungerar som en ingång för dina externa enheter via en sluten krets för bättre ljudkvalitet. Saker du behöver
Skiftnyckel
Vehicle reparationshandbok
Kabelstam adapter
FM modulator
Visa fler instruktioner
1

Dra Huvlås spaken under förarsidan instrumentbräda. Flytta till fordonets front. Lyft huven. Lokalisera den negativa anslutningen batterikabeln till batteriets minuspol. Ta bort locket från terminalen. Lossa bulten som håller kabeln till terminalen med en skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Återgå till fordonets insida.
2

Ta stereo från instrumentbrädan stereo docka. Denna process kan kräva avlägsnande av streck paneler från instrumentbrädan. Konsultera manualen reparationsinformation (eller verkstadshandbok) för anvisningar som är specifika för fordonets märke och modell.
3

Koppla stereon och antennen kablarna från baksidan av beståndet stereo. Anslut stereo ledningar i kabelnätet adaptern. Adaptern gör att du kan utnyttja den signal och kraft ingång för stereo som behövs för AUX-in (via FM-modulator).
4

Anslut FM-modulatorn bly kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut adaptern ledningsnätet i motsvarande uttag på baksidan av stereon.
5

Anslut bilens antennkabel leder till antenningången på FM-modulatorn. Anslut FM-modulator antenn bly i stereons antenningång (vanligen i nedre vänstra hörnet på stereons baksida försäljningsställen).
6

Mata in kabeln för FM-modulatorn i handskfacket angränsande till stereon dockan. Ingången fungerar som en anslutningspunkt för varje enhet som du vill ansluta till stereon. Placera den huvudsakliga rutan för FM-modulatorn till baksidan av stereon dockan.
7

Skjut stereo tillbaka in i bilens stereo montering dockan. Byt ut alla skruvar och paneler borttagna för att extrahera stereoanläggning. Konsultera verkstadshandbok för exakta rutiner. Återgå till bilens batteri.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra kabeln till batteripolen med nyckeln. Sätt tillbaka locket över den negativa batteripolen. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81958.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.