Hur Wire en 1991 Chevrolet C1500 Bilstereo

Den 1991 Chevrolet 1500 full storlek lastbil kommer med en AM /FM-stereo med extra kassettbandspelare. Chevy ägare som vill byta ut sin fabrik stereo med en eftermarknad radio kommer att behöva gå förbi radion rutan finns under instrumentpanelen för att koppla den nya enheten direkt. Välj en stereo däck som uppfyller dina behov och passar din budget. När du har valt den nya radion, kan du välja att ha det installerat professionellt, eller du kan göra det själv och spara pengar. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
kryssmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft Chevy huva och lossa skruvarna som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en 10-mm skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till insidan av lastbilen.
2

Lossa ledningar kontakterna från silver box nedanför stereon. Avlägsna skruven under silver box med en Phillips-skruvmejsel och ta bort silver box från under instrumentbrädan.
3

Öppna handskfacket. Bänd instrumentpanelen omger stereon bort från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Mata ledningar kontakterna från botten av instrumentpanel till baksidan av stereon montering dockan.
4

Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern leder. Anslut antennkabeln leder in i GM

antenn adapter.
5

Skjut fronten adaptern till vakanta stereo montering dockan. Mata adapter kablage och GM antennadaptern genom baksidan av fronten adaptern.
6

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut GM antennadaptern leder till antenningången på baksidan av den nya stereon. Skjut in den nya stereon i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
7

Byt kåpa runt stereon och tryck fast i ytterkanten av panelen för att snäppa tillbaka den på Chevy instrumentbräda. Stäng handskfacket och flytta tillbaka till motorrummet.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batteripolen. Dra åt bulten på den negativa batterikabeln med skiftnyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82184.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.