Hur man installerar ett ljudsystem i en Geo Metro Cabriolet

Geo Metro cabriolet är utrustad med en AM /FM-stereo med inbyggda kassettdäck. Geo ägare som vill byta ut sin ljudanläggning med en mer kompetent och kraftfullt system kan välja från en mängd olika eftermarknaden huvudenheter. När du har valt den nya stereon, kan du ha det installerat av en professionell, eller så kan du få de nödvändiga adaptrar (inklusive GM antennadaptern) och installera enheten själv. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Phillips skruvmejsel
Kabelstam adapter
Skal adapter
GM antenn adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft Geo huva. Lossa bulten i slutet av den negativa batterikabeln klämma med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan av batteriet, bort från terminalerna.
2

Dra de två rattarna klimatkontroll från instrumentbrädan och ställ dem åt sidan. Bänd panelen som omger stereon och klimatpanelen bort från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Addera 3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon med en Phillips skruvmejsel. Skjut fabriken stereo från Geo s stereo docka och koppla stereo ledningar och antennkabeln bly från uttagen på baksidan av enheten.
4

Skjut eftermarknaden fronten adaptern i den tomma stereo montering dockan tills det låses fast inne i streck. Dra stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av dockan till framsidan av Geo instrumentbräda.
5

Anslut de två plastkontakter stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder. Ledningarna kan bara anslutas på ett sätt. Anslut antennkabeln leder in i GM antenn-adapter.
6

in adaptern kablage bly kontakterna i motsvarande uttag på baksidan av det nya ljudsystemet huvud enhet. Sätt i GM antennkabeln kabel adapter i FM /AM-antenningång på baksidan av den nya stereon.
7

Skjut stereo däck i fronten adaptern tills den låses på plats. Byt kåpa över stereon och styr klimatet och tryck fast runt kanterna för att snäppa fast den på bilens instrumentbräda. Byt vreden klimatkontroll.
8

Byt negativa klämman batterikabeln runt bilens negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82474.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.