Hur man tar bort en Jetta Factory Stereo

Volkswagen Jetta, sedan den inrättades 1979, har blivit vederbörligen känt för sin bil framgångar. I linje med traditionella tyska auto-making prioriteringar tröstar många av varelsen finns inom konkurrerande fordon var förbises och underutvecklad. Mer nyligen har Volkswagen gjort interiör bekvämligheter, såsom bilstereo, mer av en prioritet. Ändå, när fabriksmonterade stereo är i behov av utbyte eller när nivån av prestanda som önskas av Jetta ägaren kan bara hittas i en eftermarknad enhet måste stereon tas bort. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
Volkswagen nycklar radio borttagning
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Jetta. Koppla bort den negativa batterikabeln från Volkswagens batteriet med 10mm nyckel. Den negativa batterikabeln ansluter minuskabeln inlägg på batteriet till ramen för Jetta.
2

Lay den negativa batterikabeln från batteriet tills borttagningen är klar.
Sida 3

Sätt Volkswagen verktyg radio borttagning (eller nycklar) i skårorna på vardera sidan av ansiktet av fabriken stereo. Verktygen kommer att klicka på plats en de sitter ordentligt.
4

Dra båda verktygen med ens tvinga bort från instrumentbrädan. Volkswagen Jetta stereo kommer glida ur fästet dockan. Dra radion tillräckligt långt så att du kan nå kablar anslutna till baksidan av stereon.
5

Koppla ledningarna fäst på baksidan av det förinstallerade stereo. Antennen, strömförsörjningen och den grupp av kablar dragna till bilens högtalare kan alla dras från radion för hand, i valfri ordning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81172.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.