Hur man installerar en BMW E36 Dubbel DIN Radio

Storleken på bilradioapparater, även känd som huvud-enheter, indelas i två kategorier: DIN och dubbel DIN. DIN radioapparater är 2 inches tall med 7 inches bred, medan Dubbel DIN radioapparater är 4 inches tall med 7 inches bred. Fordonet i vilket Dubbel DIN radio installeras måste ha en Dubbel DIN storlek port i instrumentpanelen. Lyckligtvis många BMW har lager Dubbel DIN öppningar. Saker du behöver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri. Detta kommer att förhindra en kort.
2

Ta bort den gamla radion. Lokalisera kanterna på streck dekorpanelen. Detta är det lilla utrymmet där strecket slutar runt radion. Sätt en platt skruvmejsel i det utrymmet och kräng av instrumentbrädan. Gör detta långsamt och försiktigt. Bänd bort streck med några inches tills den dyker upp. Använd samma skruvmejsel för att skruva den befintliga radio från fordonet.
3

Haka några kablar från baksidan av radion. Ledningarna kommer att knytas till klipp som krok i ryggen av den befintliga radio. Bara lossa dem. Ta bort antennkabeln från baksidan av radion.
4

Installera E36 radio. Eftersom E36 är en lager-radio, vilket betyder att den var avsedd för användning i BMW, kommer det inte finnas något behov av en kabelhärva eller hårda ledningar. Den nya radion ska klippa rakt in i bilens snäppkopplingarna. Det bör finnas två huvudsakliga klipp, av olika storlekar, vilket gör det lättare för installatören. Anslut antennen till den märkta antennuttaget.
5

Sätt radion tillbaka till bilen och skruva in den i instrumentbrädan. Återanslut strömmen till fordonet. Slå på bilen och testa radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82475.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.