Hur man arbetar en 1998 Volvo S70 Stereo

Volvo S70 tillverkades 1998-2000, stereon förblev densamma under denna period. Den standard radio i S70 var SC813, med en kassett och CD-spelare. Det kom med en 6-CD-växlare. Radion presenterade standard EQ kontroller såsom bas, diskant, balans och fader. Instruktioner
1

Slå på stereon genom att trycka på strömbrytaren på den övre vänstra. Den volymratten nedanför strömknappen roterar medurs för att öka volymen. Tryck på volymratten för att stänga av stereon eller pausa CD eller kassett. Dra ut knoppen för att justera balansen från vänster till höger.
2

Lokalisera de tre knapparna under volymratten. Den ena direkt under - och till vänster - är aktiv ljudkontroll. Nästa är CD-växlare väljare, och den sista är bandet-lägesväljaren. Den ASC justerar volymen enligt körhastighet. De tre spakar som går upp och ner nedan som är den bas, diskant och fader. Till höger om dessa knappar - längs botten av stereon - är sex, förinställda knappar för favorit radiostationer. Dessa siffror välja skiva från CD-växlaren när CD-läget.
3

Infoga en kassett i kassettfacket, eller sätta en CD i CD-växlaren. Tryck på AM eller FM-knapparna för att ställa in radion. Kontrollerna för CD och kassett är densamma, trycker du på pilknapparna för att flytta spåret framåt eller bakåt på CD och kassett. Tryck på "Eject"-knappen för att mata ut kassetten. Knappen längst upp till höger är den slumpmässiga knappen, och spelar en slumpmässig låt från den valda skivan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82473.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.