Hur man installerar en stereo i en Dodge Durango

Dodge Durango är en fullstor SUV infördes 1998 för att ersätta den långa avvecklad Ramcharger. Dodge Durango är en solid performer med makt och terrängegenskaper som kärna. Byta stereo i är ett okomplicerat projekt som kräver grundläggande färdigheter och en timme fri tid. Veta trick att ta bort trim gör detta ett enkelt gör-det-själv-jobb. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
torxmejsel
8mm uttag
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa kabeln från den batteripolen. Se till att kabeln är säkrad så att den inte vidrör någon metalldel eller gör sin väg tillbaka till terminalen.
2

Ta bort de åtta torxskruvarna från instrumentpanelen locket. Ta bort panelen direkt under ratten för att få tillgång till de dolda skruvarna bakom. Lokalisera de två dolda Phillips-skruvar och dra streck täcker bort från konsollen och ställ den åt sidan. Addera 3

Lokalisera och ta bort de två skruvarna eller sexkantsbultar huvudet fäster radion till konsol konsol. Dra radion fri och koppla de två trådknippena från baksidan av radion.
4

Anslut kabeln adaptern genom att knäppa de två ursprungliga selar till adaptern genom att matcha formen av terminalerna. Snap ledningarna montering på baksidan av den nya radio tillsammans med antennen och skjut stereon i Durango streck.
5

Anslut batteriets negativa terminal och slå på radion. Kontrollera att alla högtalarna fungerar.
6

Säkra huvudenheten på plats i hållarna och ersätta trim och torx skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80447.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.