Hur Wire en Sony MEX-BR2700 på en 2008 Nissan Versa

Sony MEX-BR2700 är en del av en rad av eftermarknaden stereo huvudenheter som kombinerar CD och kapacitet radio med Bluetooth-teknik. Ägarna kan länka sina Sony däck med sina mobila enheter - inklusive telefoner och andra Bluetooth-aktiverade enheter - för trådlös anslutning. Du kan välja att ha din Nissan Versa däck stock stereo ersättas med Sony enheten professionellt, eller så kan du få de nödvändiga adaptrar och göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Wrench
Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Insättningshylsan
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Höja Versa huva och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol inlägget. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till Nissans interiör.
2

Bänd panelen ovanför stereon montering (ovanpå Versa instrumentbräda) från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Ställ panelen åt sidan. Ta bort de två skruvarna på toppen av stereon montering med en stjärnskruvmejsel. Ta kåpa som omger stereon och dra bort det från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo med skruvmejseln. Skjut fabriken stereo från instrumentpanelen stereo docka och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av däcket. Ställ in stereon åt sidan.
4

Skjut stereo installation hylsan i instrumentbrädan stereo docka medan du drar i stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av hylsan. Skjut hylsan så långt det går i den Nissans stereo docka. Vik metallflikarna inuti hylsan utåt med en skruvmejsel för att fästa den i Versa s stereo docka.
5

Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. Anslutningen kan endast göras på ett sätt. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av Sony CD-spelaren. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på nedre högra hörnet av Sonys baksidan.
6

Skjut stereo däck i installationen hylsan tills den låses på plats. Byt ut beklädnaden över stereo montering och ersätta de två skruvarna på toppen av instrumentbrädan med Phillips skruvmejsel. Placera panelen på toppen av instrumentbrädan på plats och tryck ordentligt tills den snäpper tillbaka på instrumentbrädan. Återgå till Nissans motorrummet.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma med skiftnyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82452.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.