Hur får man den Anti-Theft kod på en 1999 Acura TL

De 1999 Acura TL-modellen levereras med en inbyggd radio som kräver en anti-stöld-kod för att fungera. Detta är inte ett problem i vanliga scenarier, eftersom koden inte behöver skrivas in varje gång du startar bilen. Om bilens batteri dör, måste du mata in koden, radion kommer avstängning och låser sig i händelse av ett strömavbrott. Saker du behöver
VIN
Radio serienummer
Telefonnummer
Postnummer
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din Acura ursprungliga dokumentation . Ett kort i ägarens paketet visar numrerade kod som låser upp din radio enhet. Behåll detta kort, eftersom det innehåller serienumret på din radio.
2

Kontrollera serienumret på din radio. Serienumret är ibland på insidan eller utanför väggarna i handskfacket. Om serienumret är inte heller plats - och du har förlorat kortet - ta bilen till en Acura återförsäljare. återförsäljare. Handlaren avlägsnar vanligtvis radion från bilen, eftersom serienumret finns på baksidan av radion. Addera 3

Leta bilens chassinumret. Detta är 17-tecken som identifierar din bil. Kontrollera din instruktionsbok, fordonets registreringsnummer, försäkringskort eller klistermärket på den främre vindrutan för VIN.
4

Besök Acura navigation-kod webbsida. Webbplatsen kräver bilens VIN-nummer, serienummer för radio och telefon nummer och postnummer du hade när du köpte bilen.
5

Klicka på "Hämta koder," och ange dina uppgifter i de utrymmen som tillhandahålls. Tryck på "Skicka" för att få koden via e-post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82499.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.