Hur man installerar en CD-spelare i en Jetta

Volkswagen Jetta kommer med en vanlig AM /FM CD-spelare kan ge gott om signalstyrka för att driva fabriken högtalarna. Jetta ägare som vill maximera prestanda för sina fabriksinställningar högtalare eller eftermarknad högtalare (inklusive subwoofer) kan välja mellan en rad olika CD-spelare med högre effekt. Ta fabriken däck och anpassa Jetta stereo ledningar för att göra den kompatibel med bilens ledningar. Köp en eftermarknad kit stereo installation genom en Volkswagen återförsäljaravtal eller eftermarknad bil-stereo utlopp för att passa den nya CD-spelaren i stereo-montering docka av Jetta. Saker du behöver
skiftnyckel
Volkswagen stereo-verktyg för borttagning (tillgängliga från återförsäljare) katalog Wiring-sele adapter
Stereo-installation krage
Visa fler instruktioner

1

Lyft Volkswagens huven och ta bort den jordade kabeln från den negativa batterikabeln inlägget. Lossa kabelns klämma med skiftnyckeln och ställa det ifrån batteriet.
2

in de tunna metall stereo-borttagning verktyg i de två skårorna på vardera sidan av Jetta stereo ansikte. Skjut verktygen i spåren tills de låses på plats.
3

Dra verktyg för att skjuta stereo från instrumentbrädan i bilen.
4

Koppla ledningar kontakterna från baksidan av fabriken stereo.
5

in stereo-installationen kragen till vakanta stereo-montering docka av Jetta. Böj metallflikarna (nära kanten på kragen) nedåt med en skruvmejsel. Anslut plast kontaktdon av Jetta stereo ledningar i kontakterna på ledningarna-sele adapter
6

.

7

Anslut ledningar-kabelstam adapterkabel till motsvarande uttag på baksidan av CD-spelaren.
8

Skjut CD-spelaren in i stereo kragen. Skjut in enheten i Jetta stereo docka tills den snäpper på plats. Återgå till motorrummet.
9

Byt jordkabel på bilens negativa batteripolen inlägget. Dra kabeln till posten med nyckeln. Stäng Volkswagens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81456.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.