Vad du ska titta efter i Car Audio Högtalare

Bilstereo modifieringar är en av de mest populära eftermarknaden tillägg till fordon. Med lite pengar, viss elektrisk kunskap, och viljan att ha en fantastisk musik som låter systemet i din bil, kan du ändra helt din bil till en trevlig plats för att lyssna på musik. Det finns några saker du bör veta om du planerar på att göra ändringar i bilens ljudsystem, eftersom alla komponenter måste vara noga utvalda för att arbeta tillsammans, eller du kommer att ha problem på vägen som kan omfatta högtalare misslyckande, dålig ljudkvalitet eller elektriska frågor. Känslighet och Power Hantering

En av de viktigaste saker att titta efter när man väljer bil högtalare är rating av talarna för hantering av olika typer av ljud och signaler. Känslighet är tal förmåga att producera ljud baserat på mängden effekt anbringas på den. Högkänslig högtalare kan producera ljud genom låga kraftsystem, och låg känslighet högtalarna är bäst paras med hög effekt system. Du måste också veta wattal av ditt system för att avgöra vilka högtalare som ska användas. Högtalare som klarar höga watt anses vara hög effekt högtalare, med låga högtalare effekttålighet avsedda för lägre effekt system.
Fullregisterhögtalare

annan faktor är huruvida eller inte gå med full-range högtalare. Fullregisterhögtalare har möjlighet att skapa alla typer av ljud, från låga bastoner till hög diskant toner, i en enda högtalare. Dessa är det bästa valet om du vill ersätta fabriken högtalarna utan att lägga till eller göra mycket ändringar i vägen för högtalarlådor eller monteringsverktyg. Fullregisterhögtalare är i allmänhet inte lika lyhörd som högtalarsystem som innehåller dedikerade högtalare för varje typ av ljud.
Component Högtalare

skillnad fullregisterhögtalare, komponent högtalarna är särskilt utformade för att hantera den typ av tonen du kör igenom dem. Dessa komponenter talare woofers för bas och diskant för högfrekventa toner. Komponent högtalare används bäst när du vill skapa den bästa möjliga ljudsystem utan oro lägga högtalare eller högtalare-fästpunkterna. Ofta måste du tillverka lådor eller andra sätt att montera dessa högtalare, eftersom de flesta fabrik högtalarna är enkla fullregisterhögtalare. När du har bestämt om du vill ha hela sortimentet eller högtalare komponent, kommer du att vara på god väg att utforma ljudsystem av dina drömmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81913.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.