Hur man tar bort en 2006 Acura TL Radio

De 2006 Acura TL kom med många olika alternativ, inklusive navigation och Bluetooth . Stereon i dessa bilar är tätt integrerad med det inre , vilket gör det svårt att ersätta med en ny modell , men lyckligtvis har eftermarknaden utformat tillägg för TL som håller fabriken stereo i bruk . Detta gör att du kan lägga till nya funktioner till din bil , som iPod -anslutning . För att göra detta dock , måste du ta bort fabriken stereo . Saker du behöver
Panel - borttagningsverktyg
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet . Lyft upp locket mittkonsolen . Lyft upp silverdetaljer som slutar vid mittkonsolen locket med händerna och dra försiktigt upp mot innertaket för att frigöra klämmorna som håller den på plats . Dra försiktigt panelen från instrumentbrädan , och göra samma sak för den andra sidan . Om du inte kan greppa panelen själv , placera panelen - borttagningsverktyg mellan konsolen och silverdetaljer och vrid den att poppa ut klippen .
2

Skruva loss de fyra skruvarna som håller däcket till instrumentbrädan , två på varje sida .
3

Skjut stereo ur instrumentbrädan , försiktigt så att inte träffa växelspaksknopp i processen . Koppla kabelanslutningar på baksidan med händerna , liksom antennen bly .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81445.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.