Hur Wire en CDX M600

Sony Xplod CDX-M600 är en eftermarknad singel-DIN bilstereo. Med fram, bak och subwoofer RCA lågnivåutgångar är CDX-M600 enkelt anslutas till externa förstärkare. Den inbyggda förstärkaren ger 50 watt toppeffekt för både främre och bakre högtalarna. CDX-M600 har också en motordriven flip-down frontpanelen och trådlös fjärrkontroll. Ansluta CDX-M600 till ditt fordon är en relativt enkel procedur som du använder en eftermarknad kablage tillverkas speciellt för din bil. Använda en eftermarknaden kabelnätet eliminerar identifiera varje bilens stereo ledningar. Saker du behöver
Tänger
Panel-borttagningsverktyg
Skruvmejsel
Fordonsspecifika kabelnätet
Aftermarket stereo Monteringsbygel
Visa fler instruktioner
1

Leta upp och koppla bort den negativa batterikabeln från fordonets batteri med en tång.
2

Bänd plasten trimningsstycket som omger fabriken stereo från instrumentbrädan med en panel-borttagning verktyg. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller fast fabriken stereo till instrumentbrädan. Exponera fabriken stereons kablar genom att skjuta stereo från instrumentbrädan. Koppla ur fabriken stereo kabelstam från bilens kabelnät. Ställ fabriken stereo undan.
3

Matcha de färgade trådarna i en eftermarknad ledningsnätet till de färgade trådarna i Sony CDX-M600. Vrid trådändarna tillsammans för varje motsvarande tråd. Wrap varje förbindelse med eltejp.
4

Lokalisera metallhylsa som åtföljde CDX-M600 och skjut in det i en eftermarknad stereo monteringssats som utformats speciellt för din bil. Böj metallflikarna runt den yttersta kanten av metallhylsa med en skruvmejsel för att säkra det på plats. Använd skruvarna som togs bort tidigare och en skruvmejsel för att säkra fästet med metallhylsa i bilens stereo öppning.
5

Anslut fordonsspecifika kabelnätet som du ansluten till CDX-M600 tidigare i bilens ledningsnät. Skjut CDX-M600 i fästet, och fäst den på plats med hjälp av en skruvmejsel.
6

Byt plasten beklädningsdetalj genom att trycka den på plats. Sätt tillbaka den svarta negativa batterikabeln till fordonets batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82695.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.