Hur installerar jag en CD-spelare?

Bilstereo ersättare kan utföras av en professionell eller en oerfaren ägare. Inhandla nödvändiga adaptrar, skaffa en reparationshandbok specifikt för ditt fordon och göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Säkerhet

Koppla den jordade kabeln från bilens batteri. Den jordkabel ansluter den negativa batteripolen på fordonets ram. Ta bort kabeln från batteriet för att undvika en kortslutning i elsystemet under CD-spelaren installationen.
Ta fabriken enheten

Utdrag däcket fabriken stereo. Skaffa en särskild reparationshandbok till din bil för instruktioner. Ta instrumentbrädan paneler och skjut huvudenheten från bilens stereo montering dockan. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av radion. Ställ enheten åt sidan.
Installera CD-spelaren

Anslut stereo ledningar kontakterna till adaptern kablage leder. Adaptern kommer bara få stereo ledningar kontakter ett sätt. Skjut CD-spelarens insättningshylsan i stereo docka och vika metallflikarna på insidan av hylsan med flat skruvmejsel för att säkra det på plats. Anslut kabelstammen adaptern leder till uttagen på baksidan av CD-spelaren. Skjut in enheten i anläggningen hylsan tills den låses i instrumentbrädan dockan.
Slutför installationen

Se reparationshandboken för förfaranden för byte av streck panelerna. Återgå till motorrummet och byt ut klämman jordkabel över den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på kabelns klämman och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82402.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.