Hur man installerar ett Motorantenn

Energialternativ antenner är konstruerade för optimal prestanda på FM-och AM-banden. De används inte för att integrera med satellitradio eller mobiltelefoner. Antennen höjs eller sänks genom att manövrera radions on /off switch. Installera en motorantenn är enklare om du redan har en antenn, eftersom du kan använda det befintliga hålet och möjligen några av ledningarna. Saker du behöver
Gängpressande metall skruvar
borr och bits
Diverse verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla antennen. Från undersidan bort fästet, dränera röret och koppla några kablar. Klipp inte kablarna. Demontera sockeln och spara delarna, de kan komma till hands för den nya makten antennen. Ta bort den gamla antennen underifrån fender.
2

Ta bort den installerade sockeln från den nya antennen. Välj rätt bas ur satsen. Vissa antenner kommer med upp till sex möjligheter. Matcha upp från gamla antenn-eller helt enkelt använda den gamla om det passar i hålet bättre. Förstora hålet med en borr vid behov.
3

Anslut den befintliga koaxial, makt och bytte kablar till antennen. Switched ledningar är vanligen blå, makt ledningar är röd. Route ny bytte och strömkablar om antennen du ersätter inte maskinellt. Anslut den nya blå kabeln till brytaren utgång på radion. Anslut den röda kabeln till fordonets säkringsplint.
4

Installera ström antennen från undersidan av framskärmen och montera basen ovanför fender. Fäst motorn med den medföljande remmen. Om det finns en befintlig rem, använd den, om det inte finns, sedan borra ett styrhål och fäst remmen i karossen med en självgängande metall skruv. Du kan behöva böja remmen. Ground remmen. Kontrollera att den svarta tråd skäl till karossen. Antennen fungerar inte om du hoppar över det här steget.
5

Dra åt svärdsmuttern, fästa avloppsslangen till botten av motorn och vägen till utsidan av bilen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81022.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.