Hur man installerar en radio i en 94 Ford Taurus

Ford Taurus har haft en historia som trotsar enkel klassificering. Det var en gång en mid-size fordon tills de ersätts med Ford Fusion. Det gick tillbaka till Ford Motor Companys line-up som en full-size bil, tar över för den avvecklade Ford Five Hundred 2008. 1994 Taurus var en del av den andra generationen av Tauruses, och sysselsätter Ford designen för stereo extraktion som kräver Ford nycklar stereo borttagning. Du kan köpa de "U"-formade enheter via en Ford-återförsäljare eller på bilstereo matningsutlopp. Saker du behöver
Wrench, 10 mm Begagnad Ford stereo borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter Begagnad Ford eftermarknaden stereo monteringssats (med montering docka ärm)
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven på Ford Taurus genom att dra spaken Huvlås under instrumentbrädan på förarens sida av fordonet. Flytta till Taurus 'batteri.
2

Lossa den negativa bult batterikabeln med skiftnyckel och ta bort kabeln från den negativa batteripolen.
3

Place Ford stereo borttagningsnycklarna i hålen på vardera sidan av radion ansikte. Dra utåt på knapparna medan du skjuter stereo från instrumentbrädan. Koppla stereo kablar anslutna till baksidan av radion och dra antennkabeln från enheten.
4

Skjut monteringssats hylsan i den tomma stereo montering docka av Taurus. Vik metallflikarna på hylsan för att säkra den i dockan.
5

nå in i dockan och dra ut stereon ledningar och antennkabeln. Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern. Ledningarna är grupperad tillsammans med vita plast tråd bindemedel som kontakten i ledningsnätet leder. Leder in i uttagen på baksidan av den nya stereon
6

Anslut ledningsnätet. Koppla in antennkabeln i baksidan av eftermarknaden radio.
7

Skjut stereo i monteringshöljet, i stereo montering dockan. Skjut den nya stereoanläggning i öppningen tills den snäpper på plats. Återgå till batteriet.
8

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol bly. Dra åt skruven på klämman för att fästa kabeln till ledningen inlägget. Stäng huven på Taurus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81243.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.