Hur koppla upp Aftermarket Radio i en Nissan Xterra

Utbudet av funktioner som finns på eftermarknaden stereoapparater har ökat under åren. Stereoapparater omfattar nu funktioner som DVD-spelare, MP3-spelare, navigeringshjälpmedel och Bluetooth mobiltelefon anslutning. Bilar kommer i allmänhet med fabrik-frågan stereoapparater, som omfattar endast grundläggande funktioner som en CD-spelare och AM /FM-mottagare. Nissan Xterra ägare kan installera en eftermarknad stereo genom att anpassa ledningarna så att det fungerar med den nya radion. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Torx 20 mejsel
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort minuspolen från bilbatteriet med en skiftnyckel, för att undvika risken för kortslutning eller risk för elektriska stötar.
2

Ta bort askkoppen under radion. Ta bort de två skruvarna under askkoppen. Dra av radion kåpa genom att dra i askkoppen portalen och dra trim panel tills den lossnar från sin anslutning till instrumentbrädan. Ta bort de fyra skruvarna som fäster radio och ficka på instrumentbrädan. Dra radio /pocket församling ut ur instrumentbrädan. Lossa kablaget snäpps in i radions baksida och dra ut kabeln radioantenn.
3

Ta bort skruvarna som håller radion på fickan och konsolerna med en Torx 20 mejsel. Ta fabriken-frågan radio och lägg det åt sidan. Fäst den nya radion på sin plats, fästa den på fästet med Torx-skruvar.
4

Anslut ledningarna. Fäst ena änden av kablaget adaptern till kabelstammen på eftermarknaden radion. Skjut anslutningarna tillsammans tills de klickar på plats. Upprepa denna process med den andra änden av kablaget adapter för att fästa den på kabelstammen av Nissan Xterra. Anslut kabeln radioantennkabeln till radioantenn porten på baksidan av eftermarknaden radio.
5

Skjut connect radio och pocket tillbaka enheten i instrumentbrädan. Säkra det med de fyra skruvarna som togs bort i steg 2. Knäpp plast kåpa tillbaka på instrumentbrädan och skruva i de två skruvarna på undersidan av askkoppen. Byt ut askkoppen i sin bostad.
6

Fäst den negativa terminalen till bilbatteriet med en skiftnyckel. Slå på den nya radion för att testa installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82037.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.