Att montera en bil DVD /Stereo till en Nissan Navara

Nissan Navara är en pickup från japanska Nissan bolaget. Den levereras med en stereo med CD-spelare och AM /FM-mottagare bland dess funktioner. Eftermarknad stereoapparater innehålla funktioner som DVD-spelare med pop-out skärmar eller dubbel DIN enheter storlek med skärmar införlivade i ansiktet. Du kan installera en DVD-stereo i en Navara genom att anpassa fabriken ledningar och huset så att den nya enheten att passa. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
ledningsspolen adapter
Visa fler instruktioner
1

Skydda mot elektrisk stöt eller en kortslutning genom att koppla bort bilbatteriet. Vrid den negativa terminalen med en skiftnyckel för att ta bort kabeln.
2

Ta fabriken-frågan stereo. Skruva loss de två skruvarna ovanför värmeautomatik. Dra ut askkoppen och ta bort skruvarna dolda bakom den. Dra mittkonsolen från instrumentbrädan. Ta bort skruvarna som håller radion på plats. Dra ut radion och koppla ledningarna.
3

in metallhylsa radioanläggning som kommer med dvd stereo i instrumentbrädan. Böj flikarna på sidan nittio grader. Anslut hylsan till instrumentbrädan med de fyra skruvarna.
4

Mata ledningarna bilradion inifrån instrumentbrädan genom portalen av installationen hylsan, så att du kan ansluta radion innan att skjuta in den . bostäder
5

Anslut ena änden av ett ledningsnät adaptern till ledningsnät - hus innehållande ledningarna för makt, högtalare och andra funktioner stereo - på baksidan av DVD-stereo, och den andra änden till ledningar vävstol av bilen. Skjut anslutningarna tillsammans tills de klickar på plats. Testa att anslutningen är säker genom att rycka försiktigt på vardera änden av förbindelsen.
6

Sätt i Navara tjocka svarta radioantenn kabeln till den utsedda porten på baksidan av den nya stereon.

7

in stereon i radioanläggning ärmen, skjuta in den tills du känner att det klickar på plats. Återmontera fordonets instrumentbräda, ersätter alla skruvar. Återanslut Navara batteriet. Slå på stereon och testa DVD-funktionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82364.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.