Hur man byter Front Door högtalare på en G6

Den Pontiac G6 var en bildesign erbjuds av General Motorer från 2003 till 2007. Den G6 var utrustad med många fina funktioner, men lätt att ersätta dörren talare var inte en av dem. Den G6 design gjorde det svårare att helt enkelt byta ut eller uppgradera bilens högtalare stereo dörr. Därför är hela dörrbladet, och allt vad det innebär, krävs för att helt enkelt ta bort de främre dörr högtalarna i en G6. Saker du behöver
Skruvmejslar
Torx drivrutiner och bitar
Drill (med skruvmejsel och bits) katalog Allen skiftnycklar
Hylsnyckelsats
Avbitartång /stripper verktyg borttagning
Panel Tool Review Sound absorptionsmaterial
Eltejp
Exacto kniv
Visa fler instruktioner
1

bort den främre luckan. Detta innebär att skruva av locket dörrlås, ta bort fönster sänkmekanismen och urkoppling låset. Använd Torx skruvmejslar på handtaget och dörren spärren.
2

Ta bort den gamla högtalare från dörrpanelen. En plastring omger högtalaren med bultar på toppen och botten. Avlägsna bultarna och högtalarmonteringen kommer ut. Bänd högtalaren loss med en spatel eller flat skruvmejsel eftersom det är limmat till högtalaren.
3

Heat Dynamat, Accumat eller annat ljudabsorption material med en värmepistol eller hårtork för att göra det mer följsamma. Detta gör dörrkarmen mer som en högtalarlåda.
4

Applicera lim på metallen i dörrkarmen.
5

Peel stöd från Dynamat eller Accumat, och värma upp materialet med värmepistol eller hårtork för att forma den till metallytan.
6

Använd en rulle eller dina händer för att trycka materialet på att bättre överensstämma med metallytan.

7

Placera högtalaren i högtalaren hålrum och skruva ordentligt genom Dynamat eller Accumat till metallen i dörren.
8

Anslut den positiva /varma ledningen till den positiva terminalen på baksidan av högtalaren, och göra samma sak med den negativa kabeln till den negativa terminalen på högtalarens baksida.
9

Tejpa alla exponerade ledningar med eltejp.

10

ominstallera dörrpanelerna på G6 dörrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82042.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.