Hur man använder en Digital Audio Panasonic Receiver MOSFET

Panasonic MOSFET är en digital audio-mottagare som kan användas vid någon bil stereo. När du använder mottagaren, kan du spela upp ljud från radio, CD eller en ansluten iPod. Panasonic MOSFET fungerar som många andra stereo mottagare, så om du har använt ett system bilstereo innan du bör ha några problem att fånga på kontroller av utrustning från Panasonic. Saker du behöver
iPod
Visa fler instruktioner
1

Anslut hjälpkabeln slut på Panasonic MOSFET-enheten till hörlursuttaget på iPod.
Sida 2

Tryck på cirkel-knappen inåt för att slå på receivern. Välj antingen "FM /AM," "CD", "Aux" eller "Satellite" för att växla över anslutningen till den enhet du vill använda. Addera 3

Tryck "Play" på iPod, och musiken spelar över bilens stereosystem. Om du använder en CD, sätter i en CD-skiva i enheten och tryck på "Play" på mottagaren. Ljud från CD spelas nu över CD-spelaren.
4

Välj den radiostation som du vill använda (tryck "FM /AM" en gång för att flytta till FM alternativ, eller tryck två gånger för att flytta till "AM" alternativet). Tryck på "Satellite" alternativ för att ändra till satellitradio.
5

Vrid på ratten för att ändra igenom radiostationer. Detta är samma sökmetod för något av de tre alternativen radiostation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82363.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.