Hur man bygger en Sub Box för en Chevy Avalanche

Om du vill sätta en baslåda i en Chevy Avalanche är chansen att du måste bygga något själv. De unika utrymmesbrist i Avalanche kabinen menar att de flesta förmonterade sub lådor passar inte. Du kan lådan monteras antingen bakom baksätet på hatthyllan eller på golvet mellan baksätet och framstolarna. Båda har unika begränsningar och kommer att passa en annan storlek låda, även om man kan ta bort passagerarutrymme. Saker du behöver
Måttband
Subwoofer
1/2 tum tjock MDF
Jigsaw
Drill
Terminal cup
Skruvar
trälim
silikon täta
Högtalarkbel
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet där du vill montera sub. För in mätvärdena på papper.
2

Mät sub du har valt. Lägg två inches till diametern och två inches till djupet för att beräkna den minsta storleken av inneslutningen. Beräkna den inre volymen genom att subtrahera två gånger bredden av MDF från varje dimension och sedan att multiplicera längden med bredden av höjden. Jämför denna volym till den rekommenderade volymen från sub tillverkaren, som ska skrivas på sub dokumentation.
3

justera måtten tills kapslingen uppfyller de rekommenderade volymen specifikationer och passar i utrymme du mätte.
4

Klipp sidorna av lådan från MDF med sticksåg. Klipp två bitar för fram. Rita konturerna av subwoofern på framst. Borra ett hål i mitten av konturerna, sedan lägga pusslet genom hålet och klipp ut resten av pjäsen.
5

Använd samma metod för att skära ett hål i den bakre panelen för terminal cup.
6

Montera lådan. Använd trälim och skruvar för att hålla ihop sidorna. Skruva fast de stora sidorna i de små sidorna för den starkaste lådan. Använd silikon täta för att täta lådan och lägga till extra styrka till det gemensamma.
7

Säkra terminalen koppen i den bakre panelen med skruvarna. Fäst högtalarkabeln till insidan av terminalen koppen och kör det genom rutan. Anslut kabeln till terminalerna på baksidan av subwoofern. Placera subwoofern på plats och fäst med skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82257.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.