Hur man byter subwoofern på en Audi S5

Audi S5 är en lyxig sportbil från tyska märke som kommer med en subwoofer under akterdäck bakom sätena. Subwoofern kan nås från bakluckan på bilen. Om en trasig högtalare /subwoofer inträffar, måste talaren bytas. En ersättare subwoofer kan köpas via Audi eller en del återförsäljare. Köpa subwoofern genom Audi är generellt dyrare och samma produkt kan vanligtvis hittas mycket billigare via en återförsäljare. Saker du behöver
Skruvmejsel
Eltejp
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri för att förhindra en kort eller elektriska stötar.
Sida 2

Öppna trucken i Audi S5 och leta efter subwoofern. Magneten på subwoofern ska vara klart synlig som den hänger utanför under akterdäck. Addera 3

Position själv under subwoofern. Skruva loss alla skruvar som håller subwoofern på plats. Använd ena handen för att hålla subwoofern eftersom det kommer att släppa när skruvarna är borttagna.
4

Lokalisera de två strömkablarna är anslutna till subwoofern. Kom ihåg vilken tråd går till den positiva effekt terminalen på subwoofern och som går till den negativa polen. Koppla dessa trådar från subwoofern.
5

Anslut kablarna till den nya subwoofern. Kontrollera att kablarna är korrekt, hålla den positiva tråden med den positiva polen och den negativa kabeln med den negativa polen. Elektrisk tejp kan användas för att täta anslutningen.
6

Skruva den nya subwoofer på plats.
7

Anslut batteriet. Slå på bilen och testa högtalarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82627.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.