Hur man installerar en stereo pekskärm i en bil

Det finns inget behov av att hålla ett fordons lager stereo. Tekniken för bil pekskärm stereoapparater möjliggör användning av ändra en radiostation eller justera stereo volymen med bara ett finger. Självinstallerande en touch stereo skärm bil sparar hundratals dollar i anläggningen och avgifter arbetskraft. Jobbet kan göras med bara några timmars arbete och koncentration. Med rätt verktyg och förprojektering, borde det gå smidigt och huvudvärk-free. Saker du behöver
Ny pekskärm stereoWire cuttersPliersCrimpersScrewdriversDrillDremelRatchet setRubber malletWire tubingFlashlightBlack tapeDouble-sidig tapeWire sele
Visa fler instruktioner
1

göra en detaljerad plan. Det är viktigt att börja organiseras med all nödvändig utrustning, snarare än att börja installera och inser senare att fler verktyg behövs.
2

Byt in-dash radio som styr systemet för bilar, känd som huvudenheten. Det är viktigt att se till att den nya huvudenheten är rätt storlek för fordonet. Huvudenheter finns i storlekar för enkel-DIN, vilket är en 180 med 50 mm panel, eller dubbel-DIN, vilket är en 180 med 100 mm panel.
3

Skruva alla stoppskruvar eller sexkantsbultar som håller fast kåpan för att ta bort instrumentpanelen bitar runt radion, sedan försiktigt dra ut instrumentpanelen bitar.
4

Skruva upp skruvarna som håller fast beståndet radion och dra ut det gamla huvudet enhet.
5

Koppla de färgade trådarna som fanns bakom lager radio. Försiktigt bända isär kabelstammen som ansluter beståndet radion till bilen.
6

Koppla radions antenn-anslutning och placera undan den gamla huvudenheten. Kasta inte bort den gamla huvudenheten, men eftersom att sälja bilen i framtiden, kommer beståndet radion måste ominstalleras så att du kan hålla den nya stereon pekskärmen.
7

Anslut antennkabeln och sätta in den nya huvudenheten. Slå på bilen för att kontrollera om anslutningarna fungerar ordentligt. Om de gör det, skruva sedan den nya radio på plats och ansluta audio /visuell kabeln till pekskärm. Om radion inte slås på, dock, så det är som en trasig skarv på kablaget. För att åtgärda detta, ta bort radion och kolla alla anslutningar.
8

Säkra huvudenheten och montera instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81612.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.