Hur man installerar en subwoofer i en 2007 Saturn Ion

Uppgradering av stereo på din Saturn Ion kan ge mycket tydligare och starkare ljud för långa enheter eller kryssningar genom staden. En väsentlig uppgradering är en subwoofer för exakt basåtergivning på höga nivåer. Montera en subwoofer i bakluckan på din Ion men gör det flyttbara så att du fortfarande kan fälla ner baksätet och använda all den last rummet om du måste bära något extra. Saker du behöver
Subwoofer
Subwoofer box
Högtalarkabel Skruvmejsel
Skruvar
Kraftig kardborre
trälim
Tyg lim
Visa fler instruktioner
1

öppna bagageluckan på din Saturn Ion och placera lådan där du vill installera det. Positionering beror på personliga preferenser, vad du bär oftast och om du har annan ljudutrustning (t.ex. en förstärkare) i bagageluckan. Kontrollera att det passar med tillräckligt avstånd.
2

Anslut subwoofern till terminalen locket på baksidan av högtalarlådan med högtalarkabeln. Placera högtalaren på sin plats i inneslutningen och fäst den med skruvarna. Addera 3

Fäst två remsor av kardborreband på undersidan av lådan med trälim. Fäst den andra sidan av de två delarna till mattan i bagageutrymmet, säkra dem med tyg lim.
4

Anslut en högtalarkabel till förstärkaren och kör den till den position du har valt för din subwoofer lådan. Använd en skruvmejsel för att reta upp kanterna på mattan och plast trim för att säkra det på plats.
5

Anslut högtalarkabeln från förstärkaren till terminalen locket på baksidan av subwoofern boxen och lägger subwoofern rutan på plats på sina kardborreband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82183.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.