Hur man installerar en stereo i en 1989 Oldsmobile 88

Den Oldsmobile 88 är en 4-dörrars sedan marknadsförs av det numera nedlagda Oldsmobile enhet inom General Motors. Även om det kom med en fabrik radio, får användare som fortfarande kör en '89 modell vill byta ut eller uppdatera den. Lyckligtvis kan detta enkelt göras utan avancerad kunskap om elektronik eller bilstereo. Komponenter såsom trim tallrikar och selar tråd gör jobbet mycket enkelt att göra och hålla installationen ren. Saker du behöver
Skiftnyckel
Kablage
trimplatta
Huvudenhet
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Raise huven och koppla bort batteriet, med hjälp av en skiftnyckel.
2

bort instrumentpanelen genom att bända bort det. Sätt i en skruvmejsel i mellan kåpa och bilradion. Försiktigt bända loss den kåpa. Detta kommer att utsätta skruvarna till den ursprungliga radio. Addera 3

Skruva den ursprungliga radion från bilen och dra ut det ur kroppen. Koppla bort alla kablar från radion. Trådarna ska fästas via ett klipp, vilket gör dem lätta att ta bort.
4

Anslut kablaget till den nya stereon och till bilen. Anslut antennkabeln till antennuttaget i ny stereo. Montera kåpa på stereon. Sätt i den nya stereoanläggning i bilens kaross. Rada upp fästena med montering-skruvhålen på karossen. Skruva den nya enheten på plats.
5

Sätt tillbaka instrumentpanelen genom att spräcka den på plats. Anslut batteriet och sänka huven. Slå på bilen och testa stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82417.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.