Hur installerar jag Subwoofers i en 1979 Chevy Silverado?

Den 1979 Silverado är en snygg bil, men på 70-talet stereo alternativen lämnar något att önska. Du kan göra lastbilen mycket bekvämare genom att uppgradera stereo. Om du gör en del av arbetet själv kan du spara ett par dollar och ta mer stolthet i din nya lastbil. Installera en subwoofer eller subwoofers ger dig stor bas definition för din nya stereo och kommer att göra din lastbil i centrum för uppmärksamheten på din nästa baklucka. Saker du behöver
Subwoofer rutan
Subwoofer
Skruvar
Tyg lim
Velcro
Högtalarkabel
Liten platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Mät det område där du vill installera subwoofern. Beroende på konfigurationen av lastbilen, kan detta vara en av några olika platser. Det enklaste stället är baksätet, eftersom den har mest utrymme, men du kanske måste ta bort hela eller delar av sätet.
2

Mät rutan för att se till att det kommer att passa in i det du har. Om den inte gör det, kan du behöva ändra den eller bygga en anpassad låda med MDF.
3

Fäst trådarna från terminalen locket på baksidan av lådan till subwoofern och sedan säkra subwoofern på sin plats med hjälp av skruvar.
4

Fäst kardborreband på undersidan av högtalaren rutan. Fäst kardborreband till mattan där du vill montera baslåda med tyg lim.
5 trådar

Kör på baksidan av förstärkaren till terminalen locket på baksidan av sub box och anslut dem. Du kan använda platt skruvmejsel för att reta upp kanten på trim och mattan så att du kan köra högtalarkabeln undertill.
6

Anslut kablarna till terminalen locket på baksidan av subwoofern lådan. Placera högtalaren på plats på kardborreband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82182.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.