Hur man gör Toyota Radio Louder i Tundra

Toyota Tundra ägare som vill öka volymen produktionen av deras fabriksfartyg radioapparater har ett par alternativ. Du kan lägga till en förstärkare till stereon, kan du uppgradera högtalarna, eller så kan du göra både och skapa ett verkligt kraftfullt ljudsystem. Först, se till att förstärkaren och högtalarna är kompatibla - vilket innebär att högtalarna säkert kan hantera förstärkarens signalstyrka. Efter att ha valt komponenter, kan du lita på att installationen till en ljud-professionell, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
10 mm hylsnyckel
förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Speaker kablage
gummikragarna
Drill
Trim panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från den negativa posten på batteriet. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa inlägg och vila bort den från batteriet.
2

Anslut terminalen förstärkaren ringen (från förstärkaren kabelsats) till den positiva batterikabeln. Anslut elkabeln (även ur satsen) till ringen terminalen. Borra hål från motorrummet genom brandväggen och in i den inre kabin Tundra. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen för att skydda kablage. Dra kabeln in i kabinen.
3

Avlägsna Toyotas stereo. Dra det undre fältet (nedanför klimat kontroller) för hand bort från instrumentbrädan. Ta bort dekorpanelen till vänster om stereo för hand. Dra instrumentpanelen omger klimatet styr bort från instrumentbrädan. Låt panelen hänga, det finns ingen anledning att koppla bort ledningar klimatkontroll. Ta bort de två skruvarna på nedre hörn stereo fäste med en 10 mm hylsnyckel. Dra stereo från sin docka. Koppla ledningarna till baksidan av stereon genom att dra plast tråd bindemedel, inte ledningarna själva. Anslut viragrupper till ett kabelnät adapter och anslut selen leder till stereon. Anslut signalkabeln och sätt på bly (från förstärkaren kabelsats) till lämpliga leder på kabelnätet adaptern. Dra kablarna till golvet i Tundra. Sätt tillbaka stereo i instrumentpanelen. Ersätt de två 10 mm bultar. Knäpp trim panel nedanför stereon på plats. Sätt tillbaka sidopanelen på instrumentbrädan för hand. Byt den nedre panelen (nedan klimatpanelen) för hand.
4

Ta bort paneler vid dörröppningar på båda sidor om lastbilen. Lay förstärkarens strömkabel (från batteriet) längs ena sidan av Tundra, under mattan, till platsen för förstärkaren (helst under baksätet eller bakom den bakre-mest sits). Lay signalkabeln och sätt på bly längs den andra sidan, även under mattan. Byt paneler att åter säkra mattor. Anslut kablarna till förstärkaren. Kör högtalarkabeln från förstärkaren till högtalarna. Använd den väg som inrättats genom de bakre högtalarna.
5

bort dörrpanelerna med en kåpa borttagningsverktyg. Ta bort panelen för fönster och kontroller lås. Koppla anslutningarna till kontrollerna för hand. Bänd dörrpanelerna från dörrarna. Ta bort de fyra skruvarna som håller högtalarna i deras brunnar med en Phillips-skruvmejsel. Koppla bort högtalarkablarna från varje högtalare. Anslut högtalarkablar till en högtalare kabelnät. Anslut sele högtalarkablar till den nya högtalaren. Byt högtalare till högtalare brunnarna. Använd samma skruvar som används för att hålla den gamla högtalaren på plats, för att säkra de nya högtalarna. Byt dörrpanelerna för hand med måttlig kraft runt omkretsen. Återanslut lås och fönster styrkablar och fäst mindre dörrpanel till dörren.
6

Byt negativa klämman batterikabeln runt batteriets minuskabel inlägg. Dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80843.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.