Hur man installerar en radio i en 1999 Ford F-350

Borttagning av fabriksmonterade stereo i en Ford F-350 kräver Ford nycklar stereo borttagning och inte mycket annat. Men installera en eftermarknad stereo i en 1999 Ford F-350 kräver flera tillbehör. Ford åkare som vill installera en eftermarknad stereo måste ta hänsyn till förenligheten av Ford stereo ledningar med ingångarna på nya huvudenheten. Dessutom, storlek och passform på eftermarknaden enheten, i förhållande till stereon montering docka av Ford F-350, måste hanteras på lämpligt sätt. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Kabelstam adapter
Aftermarket stereo monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Ford F -350. Lossa bulten på jordkabel kabelklämma med en 10 mm nyckel. Ta bort jordkabeln från minuskabeln inlägget av batteriet.
2

Flytta till insidan av lastbilen. Skjut insättningshylsan från eftermarknaden stereo monteringssatsen i den lediga stereo montering dockan i instrumentbrädan i lastbilen. Addera 3

Anslut stereo ledningar från Ford till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut den svarta antennkabeln till uttaget på höger sida av baksidan av eftermarknaden stereo.
4

Skjut eftermarknaden stereo i stereo montering dockan av Ford F-350 med hjälp av stereo installation sleeve.
5

Placera klämman från jordkabel på minuskabeln inlägget av batteriet. Dra åt skruven på klämman med 10 mm nyckel. Stäng huven på Ford F-350.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81240.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.