Hur man installerar en CD-spelare i ett 1999 Explorer

Den 1999 Ford Explorer stereo däck kan tas ut med hjälp av Ford DIN borttagningsnycklarna. Dessa särskilda verktyg sätts in i hålen på framsidan av beståndet däck att extrahera enheten ur instrumentpanelen stereo docka. Installera en ny CD-spelare kräver att sätta i en frontplatta adapter för att passa det nya däcket i stereo montering dockan. Du kommer också att behöva använda en adapter kablage till nivå kompatibilitet gap som kan finnas mellan Explorers kablage och CD-spelarens bakre uttag panel. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Explorers huven för att komma åt batteriet. Peel svart gummibeläggning bort från den negativa batteripolen.
2

Placera en 10 mm skiftnyckel runt den negativa batterikabeln bult. Vrid nyckeln moturs för att lossa kabelns klämma från terminalen stolpen. Ta bort kabeln från batteriets pol. Flytta till insidan av Ford.
3

Placera fronten adaptern till vakanta stereo montering dockan. Skjut in adaptern i öppningen tills det låses på plats. Nå till baksidan av dockningsstationen för att dra stereo ledningar och antennkabeln framåt.
4

Anslut de vita plast tråd bindemedel som grupp i Explorer stereo trådar ihop till motsvarande kontakter i kabelnätet adaptern.
5

Sätt ledningsnätet kontakterna Adapterkabel i lämpliga uttag på baksidan av eftermarknaden CD-spelaren. Selen ska ha tydliga markeringar för att illustrera var anslutningarna ska göras.
6

Anslut Explorers antennkabeln i FM-antennuttaget på baksidan av CD-spelaren. (De flesta stereoapparater kommer att ha antennuttaget på höger sida av den bakre panelen av utloppet.)
7

Skjut CD-spelaren i fronten adapterns öppning. Tryck in enheten i dockan tills den låses på plats.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra åt skruven på klämman för att fästa kabeln till terminalen stolpen. Byt ut den svarta gummit som täcker över terminalen och stäng Explorers huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81489.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.