Hur man väljer en stereo mottagare

Om du bryr dig om ljudkvalitet och göra din musik njutbar då tillägg av en kvalitet stereo mottagare är en god investering. Inte bara kommer en bra mottagare gör att du kan driva större och bättre klingande högtalare, men det kommer också att öppna andra alternativ såsom tillägg av en subwoofer eller flerkanalssurround. Med så många valmöjligheter är det viktigt att känna till dina personliga krav innan du försöker att göra ett köp. Saker du behöver
Mått din tillgängliga installationsutrymme
Volym /watt krav
Connectivity krav
Visa fler instruktioner
1

Köp en mottagare som uppfyller din strömförbrukning. Om du tänker lyssna på musik i ett litet rum vid låga till måttliga volymer en lägre uteffekt, såsom 30 till 50 watt är lämpligt. Om du mottagaren kommer att vara i ett stort rum eller krävs för att producera musik på hög volym och sedan välja en mottagare med en högre effekt wattmärkning, i allmänhet 100 watt och högre.
2

Kontrollera att Mottagaren har anslutningsmöjligheter som du önskar. Om du tänker ansluta en iPod, hörlurar, skivspelare, equalizer, eller andra komponenter till mottagaren kontrollera att den stöder dessa poster innan de köper den. Kontrollera specifikationerna som anges på webbplatsen eller tryckt på förpackningen. Dessutom kan du be mäklare.
3

Notera måtten på mottagaren. Som stereo mottagare finns i alla former och storlekar, är det viktigt att vara säker på att mottagaren du köper kommer att passa in i det utrymme du har utsett för det. Innan du gör ett köp, se till att ta några mätningar så att du blir medveten om hur mycket utrymme du har i ditt nöjescentrum eller någon annanstans.
4

Kontrollera om mottagaren är skalbar. Har den använda ytterligare ljudingångar för framtida hemmabio? Har mottagaren videoingångar? Har det digitala optiska ljudingångar? Dessutom bör en bra receiver har en subwoofer-utgång, även om det inte stöder fullt 5.1-kanals konfiguration. Med hjälp av en mottagare i stereo plus subwoofer är känd som "2,1"-läge. Leta efter en referens till "2.1" kan när du väljer din stereo mottagare.
5

Leta efter en mottagare med en lång garantitid. En bra indikator på en kvalitets-mottagare är längden på garantin. Ett år är branschstandard, men vissa tillverkare erbjuder tre eller till och med fem år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80531.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.