Hur man installerar en stereo i en Chevy Equinox

Som med de flesta bilar, ersätta stereon i Chevy Equinox är en enkel operation när stereon som skall ersättas är tillgänglig. Att komma till dubbel DIN stereo däck - den storlek som passar Equinox, som är 4 "x 7" kontra vanligare enda DIN vid 2 "x 7" - kräver flera steg. När du har gjort dem, installera en ny stereo är enkel. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla jordledningen på Chevy Equinox batteriet. Den jordkabeln är den svarta kabeln ansluter batteriet till ramen av fordonet.
2

bort trim att avslöja stereo däck. Den panel som ger tillgång till stereon täcker stereo hela vägen ner till nödbroms spak.
3

Dra panelen vid punkten panelen möter nödbromsen hävarmshuset, arbetar uppåt. Ta bort ledningarna till luftkonditionering kontroller för att helt ta bort beklädnaden.
4

Ta bort de fyra skruvarna som håller fast stereon på plats. Skruvarna finns på vardera sidan av den stereo däck.
5

Skjut däck ut att få tillgång till de förbindande ledningarna i baksidan av stereo. På Equinox, det finns två uppsättningar av trådar grupperade efter två kablage samt antennens ledningar.
6

Sätt tillbaka ledningarna till den nya stereon och sätta nya däck på plats. Byt ut skruvarna för att hålla den nya stereon. Byt panel av instrumentpanelen trim börjar i toppen och arbeta nedåt mot nödbromsen. Innan du fäster inramning trim helt, kom ihåg att sätta tillbaka AC inkopplingen. Den trim kommer "klickar" på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80609.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.