Infinity Basslink Installationsinstruktioner

The Infinity Basslink är en subwoofer lösning för dem som lägger en premie på utmärkt ljudåtergivning samtidigt spara utrymme i deras bil. Bestående av ett 10-tums baselement, 10-tums passiv radiator och en 200-watts förstärkare, är Basslink ett integrerat system som kräver mindre än en kubikfot av bagageutrymme. Klarar montering vertikalt eller horisontellt, låter Infinity Basslink för en viss flexibilitet vid fastställandet placering av enheten. Saker du behöver
Tänger
Panel borttagningsverktyg
Skruvmejsel
förstärkare kabelsats
skiftnyckeln
Klein Tool Review eltejp
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln med en tång.
2

Ta bort plasten trimningsstycket som omger bilens stereo komponent med ett verktyg panel borttagning.

3

Ta bort skruvarna som håller fast stereon till instrumentbrädan med hjälp av en skruvmejsel. Skjut stereo från instrumentbrädan utan att koppla några kablar.
4

Bestäm placeringen av Infinity Basslink och fäst den på plats enligt tillverkarens anvisningar och med medföljande fästen och hårdvara.

5

Anslut genomföringen änden av den röda kabeln från en förstärkare kabelsats till den positiva batteripolen med den medföljande mutter och en skiftnyckel. Dra tråden från bilens batteri genom ett befintligt hål i brandväggen och ner på sidan av fordonet till Infinity Basslink. Anslut en metalltråd änden av strömsladden till Basslink s skruvplint med en skruvmejsel. Anslut RCA patch kablar från förstärkaren kabelsats in i RCA lågnivåutgångar på baksidan av bilens
6

stereo. Förlägg patchkablar från stereon ner den motsatta sidan av fordonet ur strömkabeln till Infinity Basslink. Anslut kopplingskablarna in i RCA-ingångar på Basslink.
7

Lokalisera den blå tillbehöret tråd som kommer från baksidan av stereon. Använd en Klein verktyg för att ta bort en 1/4-tums avsnitt av trådens plast skyddande beläggning. Vira den skalade änden tillbehöret kabeln från förstärkaren kabelsats runt nakna delen av stereo tillbehör tråd. Vira samband med eltejp. Dra tillbehöret tråden till Basslink ner samma sida av fordonet som strömkabeln. Anslut den bara änden av tillbehöret tråden till skruvplint på Basslink hjälp av en skruvmejsel.
8

Anslut subwooferns fjärrkontroll tråd i Basslink. Dra kabeln från Basslink till den förutbestämda platsen på instrumentbrädan. Säkra trådbunden fjärrkontroll med de medföljande skruvarna och en skruvmejsel.
9

Skjut stereo tillbaka i sin öppning och refasten den på plats. Byt ut plasten trimningsstycket som omger stereon genom att trycka den på plats. Sätt tillbaka den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82663.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.