Hur byter jag en Jeep SRT8 Radio?

Den SRT8 är en Grand Cherokee modell som infördes 2005. Fabriken stereo inkluderar en CD-spelare och AM /FM-mottagare. SRT8 ägare kanske vill ersätta stereon om den är trasig, eller att lägga en eftermarknad stereo med fler funktioner. Byta stereo kräver ett ansikte kit platta adapter och kablage adapter. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Skal adapter för Jeep Grand Cherokee
Kablage adapter för Jeep Grand Cherokee
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort batteriets negativa (-). terminal
2

Haka radion trim panel. Ta bort de fyra skruvarna som håller radion. Dra ut radion i instrumentpanelen bostäder. Koppla loss kablarna från baksidan av radion. Addera 3

Bifoga en frontplatta adaptern till radioanläggning hylsan som följer med den nya radion. Skjut insättningshylsan genom portalen av fronten adaptern tills framkanten är nivå med fronten. Böj flikarna på sidan av installationen hylsan 90 grader i de därför avsedda spåren, för att fästa samman enheten.
4

Mata installationsaggregat i instrumentbrädan bostäder. Säkra det med skruvarna. Mata sele radio tråd och radio antennkabel, kommer ut ur instrumentbrädan genom radioanläggning ärmen.
5

Anslut sele radio kabeln till en kabelhärva adapter. Anslut den andra änden av kablaget adaptern till ledningar för den nya radion.
6

Anslut radioantennen till radion antenn port på den vänstra sidan av den bakre delen av den nya radion.

7

Mata radion ledningar genom radioanläggning buren i instrumentbrädan. Skjut in radion efter ledningsdragning. Skjut radion tills den klickar på plats i anläggningen ärmen. Återanslut batteriet och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82510.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.