Hur man installerar en stereoförstärkare & Equalizer i en bil

Bilstereo entusiaster eftertraktar makt och kontroll. För att uppnå dessa saker, kan du lägga till en förstärkare och equalizer till stereon. Förstärkaren kommer att lägga till volym och djup i ljudet till en stereo. Den equalizer ger dig möjlighet att styra Sonic produktionen för att möta dina specifika krav. Du kan ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare utföra installationer, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
beklädnaden Tool Review Förstärkare kabelsats
Korskopplingskablar
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabel) från batteriet. Den jordkabel är den svarta kabeln som ansluter batteriet till ramen eller fordonets chassi. Använd en kryssmejsel för att lossa bulten av klämman på kabeln. Ta bort klämman från minuskabeln på batteriet.
2

Anslut klämman från förstärkaren kabelsats till pluskabeln på batteriet. Ta ur säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen.
3

Montera förstärkaren och equalizer i bilens bagageutrymme. Enheterna kan monteras på andra ställen i bilen, men stammen är idealisk för ventilation av förstärkaren och lättillgänglighet för equalizern.
4

Ta stereo från instrumentbrädan i bilen. Borttagning förfaranden varierar. Se bilens instruktionsbok för korrekt avlägsnande instruktioner.
5

Kör strömkabeln från batteriet till bakluckan på bilen. Använd en trim panel för att ta bort panelerna, säkra mattor på golvet i bilen.
6

Anslut strömkabeln till batteriet och förstärkaren.
7

Kör signalkabeln från stereo till förstärkaren. Du ska köra signaltrådarna på motsatt sida av fordonet för att undvika störningar.
8

Anslut turn-on bly från stereo till förstärkaren. Turn-on bly kan dras med signalkabel utan att oroa dig för störningar.
9

Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till fordonets ram. För optimal jordning ska jordkabeln vara mindre än 20 inches och ansluten till ramen på varje tillgänglig bult plats i bagageluckan.
10

Anslut högtalarna till förstärkaren med standard högtalarkabel.

11

Anslut kablarna equalizer patch till stereon, och köra dem till stammen. Använd en adapter kablage. Kör kopplingskablarna tar en annan bana än förstärkarens strömkabel. Elkabeln kommer att orsaka hörbara störningar om grupperas med signalkablar.
12

Anslut patchkablar till equalizern.
13

tillbaka stereon i dockan i instrumentpanelen av fordonet.
14

Anslut jordkabeln till minuskabeln från fordonets batteri. Använd en kryssmejsel för att dra åt klämman runt ledningen. Dra åt klämman så att den inte kan flyttas om minuskabeln för hand.
15

Placera säkringen in i ringen på förstärkaren kabelsats.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80723.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.