Hur man byter en stereo i en 2005 Sienna

I lager stereo finns i en 2005 Toyota Sienna var en bra enhet under 2005, men dagens bilar och lastbilar har många andra alternativ som inte var tillgängliga under 2005. Dagens eftermarknaden däck kan ha navigation, Bluetooth och in-dash CD-växlare. Installera ett av dessa däck i din Sienna kan göras på under 30 minuter, vilket din bil lagt till funktioner och mervärde som kan hjälpa till när det blir dags att sälja bilen. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Aftermarket stereo
Blue butt kontakter
Fordonsspecifika kabelnätet
Fordonsspecifika dash kit
Visa fler instruktioner
1

Dra av panelerna placerade på sidorna av beståndet stereo med händerna. Koppla ledningarna till fara övergång också. Dra upp mittpanelen ovanför stereon. Unbolt lager stereo från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra stereo ur instrumentbrädan med båda händerna och sedan lossa kablage och antenn leder från baksidan med händerna.
2

Sätt buren medföljer eftermarknaden stereo i bilen-specifika dash kit . Skjut upp flikarna på buren med platt skruvmejsel. Se till att buren är låst in med instrumentbrädan satsen. Bolt streck satsen på instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag.
3

Strip 1/4-tums av tråd bort i slutet av varje tråd på fordonsspecifika kabelnätet med hjälp av tråd strippor. Pressa en blå rumpa kontakten på varje tråd på selen med hjälp av tråd crimpers. Strip 1/4-tums av tråd bort i slutet av varje tråd på ledningsnätet medföljer eftermarknaden stereo med hjälp av tråd strippor. Matcha upp färgerna på varje sele och pressa ihop dem med tråd crimpers.
4

Anslut fordonsspecifika kabelnätet i kabelnätet dig bort från beståndet stereo i steg 1 och umgås på andra änden av selen ur instrumentbrädan satsen. Dra ut antennen förs ut genom streck kit också.
5

Anslut sele på baksidan av eftermarknaden stereo samt antennkabeln. Skjut stereo i buren tills du hör två klickande ljud som indikerar att däcket är låst i satsen. Tryck den övre panelen ovanför radion på instrumentbrädan. Anslut ledningarna till sidopanelerna för stereo och skjut dem på instrumentpanelen för att klippa dem på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81505.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.