Hur du ansluter en Pioneer CD-spelare DEH-1400

Pioneer DEH-1400 är en eftermarknad CD-spelare som kan användas för att ersätta däcket fabriken stereo i en mängd olika fordon. Du kan välja att ha den nya Pioneer däck installerat i din bil med en professionell bilstereo tekniker, eller så kan du köpa de nödvändiga adaptrar och installera enheten själv. Konsultera en reparationshandbok för din bil för stereo borttagning och slutliga monteringsanvisningar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Flat Socket skruvmejsel
ställa
Ratchet
Insättningshylsan
Kabelstam adapter
Visa mer Instruktioner
1

Lyft bilens huva för att komma till batterikablarna. Lossa bulten fästa jordkabeln till den negativa batteripolen post (posten på batteriet är märkt med ett minustecken). Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till det inre av fordonet.
2

bort instrumentbrädan paneler omger stereon montering med trim verktygsstativ borttagning. Konsultera reparationshandbok för exakta rutiner för att avslöja stereoanläggning.
3

Ta bort skruvarna och skruva bultarna på vardera sidan av stereon konsolen med skruvmejsel eller hylsa och spärrskaft. Skjut huvudenheten från instrumentpanelen dock tillräckligt långt för att nå ledningar ansluten till uttagen på stereons baksida.
4

Koppla stereo ledningarna från uttagen på baksidan av fabriken däck. Ta bort antennkabeln bly från FM antenningång på vänster sida av stereons baksida och ställ in enheten åt sidan.
5

Sätt i installations-hylsan till den vakanta stereo montering dockan. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av hylsan när du skjuter CD-spelaren in i hylsan. Böj metallflikarna inuti hylsan med skruvmejsel för att fästa den i bilens instrumentbräda.
6

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Adaptern kommer att överbrygga kompatibiliteten mellan bilens stereo kablage och uttag på baksidan av Pioneer cd-spelare.
7

Anslut ledningsnätet adapterkabel kontakterna i uttagen på höger sida av Pioneer huvudenhet bakpanel. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på nedre högra hörnet av den nya stereons baksida.
8

Skjut DEH-1400 däck i installationen hylsan tills den låses på plats inom instrumentpanelen stereo montering dockan. Byt ut alla paneler som togs bort för att extrahera enheten fabriken huvudet efter vägledning i reparationshandboken. Återgå till batteriet.
9

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82297.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.