Hur man installerar en stereo i en Pontiac Bonneville

Den Pontiac Bonneville har varit i produktion sedan 1957 med uppdateringar och ändringar som görs med några års mellanrum. Med bilar som går tillbaka till 1950-talet, är det ingen överraskning att många av dem är redo för en ny stereo. Uppgradering av stereo i Bonneville är ett okomplicerat projekt och tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
GM radio adapter kit
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från under huven. Säkra batteriet så det inte kontakta alla metalldelar.
2

Skjut ett finger under trim ovanför stereon och lossa klämmorna, fortsätter under ratten. Ta bort trim och ställ den ur vägen.
3

Leta reda på de tre skruvarna som omger stereon i Pontiac Bonneville streck och ta bort dem. Dra huvudenheten ur instrumentbrädan och lossa kablarna från bakom stereon.
4

Säkra ny stereo till GM radio adapter kit. Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele och sedan in i baksidan av den nya stereo. Anslut antennkabeln, modeller efter 1988 kräver en antenn adapter som glider över tillverkarens tråden
5

Skjut hela enheten i instrumentbrädan och fäst den med de tre ursprungliga skruvarna.. Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion. Testa högtalarna och fjärrstyrningarna att säkerställa att de fungerar korrekt. Knäpp trim tillbaka på plats på instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80485.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.